De Huiskamer in A ge Wienhoes is een plek om dorpsgenoten en buren te ontmoeten. Voor de keren dat er geen sprekers of excursies zijn, kan er natuurlijk gekaart worden of een spel gedaan. Aangezien deze attributen niet aanwezig zijn in A ge Wienhoes dienen deze zelf meegenomen worden. Als er een andere activiteit is zoals wandelen of een excursie, dan is er geen bijeenkomst in A ge Wienhoes. Mocht dit veranderen, dan wordt dit tijdig doorgegeven via de app of website.

De agenda voor februari ziet er als volgt uit:

1 februari – 14.00 uur: Gezellig samenzijn in A ge Wienhoes.
1 februari – 17.00 uur: Gezamenlijke maaltijd in Eetcafé de Remise. De keuze van de chef is deze keer gevallen op frites met zuurvlees. Wil je mee eten, geef je dan voor 23 januari op de bekende manier op bij Pierre.
3 februari – 14.11 uur: Rimpelkeszitting, samen met de Zonnebloem en de Carnavalsvereniging. Voor 5 euro ben je erbij en krijg je  ook  nog een kop koffie of thee met gebak. Opgeven kan nog tot 1 februari bij Pierre. Let op: dit betreft een zaterdag!
8 februari – 14.00 uur: Samenzijn in A ge Wienhoes, waarbij Sjef Grooten voor een lekkere verrassing zorgt.
15 februari – 10.30 uur: Lange wandeling (10 km) in de buurt van Vijlen.
22 februari – 13.30 uur: Vertrek vanaf parkeerplaats bij de pomp voor de excursie naar het vernieuwde Mijnmuseum in Heerlen. De kosten bedragen 11 euro per persoon en de eigen bijdrage 5 euro. Wil je meegaan, geef je dan voor 15 februari op, en na betaling van 5 euro is je deelname definitief. Meld dan ook even of je kunt rijden die dag.
29 februari – 14.00 uur: Korte wandeling (5 km) in de omgeving, vertrek vanaf Eetcafé de Remise.

Drie uitgestelde excursies

Voor maart en april staan de uitgestelde excursies naar de boerderij en camping van Mieke en Jos Vanderheijden-Bartholomee, Klein Kullen in Epen en naar de Amerikaanse Begraafplaats Margraten met het nieuwe bezoekerscentrum gepland.

Voor alle verdere informatie geldt, houd de website van het Gulp en Geul Journaal in de gaten.

- Advertentie -
Vorig artikelNieuws JCV De Breuzelèèrkes Mechelen
Volgend artikelPrins Patrick en Prinses Caroline regeren over CV de Moelemaekers Scheulder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in