Voor de 66e keer heeft CV de Hèvers uit Noorbeek haar nieuwe prins en prinses geproclameerd. Hieraan ging een geweldige zitting vooraf met alleen maar regionale topartiesten. Nadat afscheid was genomen van prins Daniël I en prinses Margriet I werd het nieuwe prinselijk paar bekend gemaakt. Uit het dagboek van CV de Hèvers kwamen vervolgens Sander en Astrid Gubbels tevoorschijn als prins Sander I en prinses Astrid I. Hen viel een warm en enthousiast welkom van het publiek ten deel.

Prins Sander en prinses Astrid zijn in 2017 getrouwd en hebben 2 zoontjes gekregen: Maxim (4 jaar) en Lucas (3 jaar). Zij zullen dan ook gezamenlijk voorop gaan tijdens de carnaval in Noorbeek.

Prins Sander I

Prins Sander is 35 jaar en partner-accountant en eigenaar van Accountancy Zuyd te Heerlen. Hij is geboren en getogen in Noorbeek en geen onbekende in het Noorbeekse verenigingsleven. Als klein jongetje was hij al op het voetbalveld te vinden van VV Noorbeek. Van deze club is hij dan ook al  jarenlang een actief lid en tevens bestuurslid geweest, ook toen de vereniging opging in SNC’14 bleef hij hier nauw bij betrokken. Naast zijn prestaties op het veld zit hij ook graag op de fiets en is hij aangesloten bij de NorBikers. Daarnaast is prins Sander actief geweest als leider en bestuurslid van Jeugd- en jongerenwerk Pandores en was hij penningmeester van de plaatselijke jonkheid Sancta Brigida.      

Prinses Astrid I

Prinses Astrid is 32 jaar en werkzaam als Exam coördinator bij Maastricht University. Naast haar werkzaamheden is zij lid van VV Keer en is zij te boeken als Kinder- en gezinsfotograaf, Astrid Gubbels Photography.

Prins Sander en prinses Astrid zijn in het wereldje van carnavalsvereniging de Hèvers ook geen onbekende. Sinds december 2013 is prins Sander al lid van CV de Hèvers en vorig jaar heeft hij dan ook samen met Astrid zijn 11-jarig jubileum gevierd. Ook binnen de carnavalsvereniging zet hij zijn beste beentje voort. Zo is prins Sander mede verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse zitting en is hij de foerier van de vereniging. Sinds een aantal jaren is hij binnen de vereniging ook de aangewezen persoon om nieuwe sponsoren te werven en hier afspraken mee te maken. 

Dat Sander ooit prins van Noorbeek zou worden is voor velen geen verrassing. Hij heeft al een aantal voorgangers gehad binnen zijn familie. In 1999 was vader Jef namelijk prins van de Hèvers en zijn jongere zusje Tessa is zelfs al twee keer voorop gegaan als prinses van de Hèvers. In 2006 werd zij uitgeroepen als allereerste jeugdprinses van Noorbeek en in 2019 deed ze het samen met haar man Noël nog eens dunnetjes over als het groot prinsenpaar van CV de Hèvers.

Receptie met prinsenbal

Het prinselijk paar en het nieuwe jeugdprinsenpaar krijgen op vrijdag 19 januari een receptie aangeboden in Paviljoen Berggalm. Hiervoor is iedereen welkom vanaf 19.30 uur. Tevens zal ook jubilaris Rob Ramaekers (1 x 11 jaar voorzitter) gehuldigd worden met zijn jubileum. Na afloop van deze receptie vindt het groot prinsenbal plaats met DJ Coen en zoals altijd belooft dit een geweldige avond te worden.

- Advertentie -
Vorig artikelGroeëte Gulpener Vastelaoves Finale: Feestelijk slot van de Vastelaovend met topartiesten in Gulpen
Volgend artikelErelid weet niet van ophouden… Ria Smeets 1×11 jaar jubilaris bij JCV de Nachdraverkes en CV de Nachdravers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in