Met het initiatief ‘Noorbeek op de Kaart’ presenteerden Patriek Doelen en Christophe de Warrimont de afgelopen drie zomers een uniek, hyperlokaal fine dining-concept in het Zuid-Limburgse dorpje Noorbeek. In 2024 gooien de vrienden, die elkaar kennen van de Hoge Hotelschool Maastricht, het roer om.

Er verandert niets aan de samenwerking met lokale partners en hun ingrediënten, die een menu vormen dat is samengesteld op basis van producten die verbouwd, gekweekt, gemaakt of gebrouwen worden in het dorp.

Het beste uit het dorp

Chef Patriek en gastheer Christophe slaan met elf ondernemers uit Noorbeek de handen ineen om op een historische plek, carréboerderij Hoeve de Peul, het beste uit het dorp te presenteren. Maar liefst 80% van de ingrediënten die worden gebruikt komt uit Noorbeek en de directe omgeving.

Culinair event met foodfestival

Met het organiseren van een foodfestival wordt de drempel van het culinaire event wat lager en de sfeer nog gemoedelijker. Gasten starten de avond met amuses op de cour, genieten vervolgens van meerdere culinaire gangen in de weide en tafelen uitgebreid na met livemuziek op het erf. De heerlijke Limburgse wijnen, bieren en sappen maken de avond compleet. Het weergaloze uitzicht op het Limburgse Heuvelland geven de setting een gouden randje.

Gasten genieten elke avond van maar liefst 10 kleine en grotere gangen, waarbij het beste van Noorbeek en omgeving wordt geserveerd. De avond wordt muzikaal omlijst met opkomend talent en bekende acts uit de regio.

Voor het Noorbeek Foodfest zijn slechts 900 kaarten beschikbaar. De ticketverkoop is deze week gestart via https://noorbeekopdekaart.nl 2 t/m 4 augustus 2024.

- Advertentie -
Vorig artikelOp zondag 2 juni 2024: De Bronk met Kèrmesmatinee in Vijlen
Volgend artikelOp dinsdag 25 juni 2024 vanuit Slenaken: Ouderenvereniging ‘Samen Onderweg’ maakt jaarlijks zomeruitstapje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in