Op zondag 20 november werden er in Eys tijdens een gezellige Kinderzitting de nieuwe Jeugdhoogheden uitgeroepen. Kinderen van binnen en buiten het dorp traden op met dans- en showacts en er waren zelfs echte buutereedners. Tussendoor zorgden d’r Tim, Die Drei von der Tankstelle en Kelly van de Lump voor een geweldige sfeer in de tot Narrentempel omgebouwde gymzaal. 

Prinses Jente en Prinses Semke zullen het komend carnavalsseizoen de scepter zwaaien over het rijk van de Össkes. Samen met hun minister, nar en de elvenraad zullen zij vooropgaan in de carnavalspolonaise van Eys en omstreken.  

Jente Bessems is 13 jaar oud en zit in de brugklas op het Sophianum. Ze is fanatiek handbalster bij Gemini in Voerendaal en staat daar het liefst in de goal. Op haar zeldzame vrije momenten gaat ze graag shoppen of lunchen in Maastricht en naar de bioscoop met haar vriendinnen. Semke Bessems is 11 jaar oud en zit in groep 8 van basisschool Klavertje Vier in Eys. Ook Semke handbalt bij Gemini in Voerendaal en is een echte dierenvriend. Als hobby danst ze graag voor TikTokfilmpjes en maakt ze armbandjes. Ook bakt ze regelmatig koekjes en appeltaart. Deze twee zussen hebben lang moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover! Samen met het Damesdreigestirn van CV De Öss zullen de vrouwen dit jaar in Eys aan het roer staan. 

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de geslaagde Kinderzitting. Iedereen wenst de twee prachtige prinsessen een geweldig carnavalsseizoen toe! 

- Advertentie -
Vorig artikelSpeciale Kerst-inzameling in parochies Epen-Mechelen-Slenaken voor Voedselbank
Volgend artikelIn gesprek met college Gulpen-Wittem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in