De parochies van Epen, Mechelen en Slenaken roepen parochianen en inwoners op dit jaar ook mee te doen aan de speciale inzameling van met name voedsel voor de Voedselbank Zuid-Limburg voor de komende feestdagen.

De goederen zijn bestemd voor inwoners die het minder breed hebben en toch ook mooie feestdagen van harte gegund zijn. De inzameling verloopt via de Paus Franciscusgroep van Wijlre-Gulpen.

Wat kan allemaal mee?

Vooral houdbare levensmiddelen, in gedroogde vorm of voor langere tijd houdbaar verpakt (in blik of potten), pasta, bakolie/olijfolie, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie en thee, aardappelpuree (pak), houdbaar broodbeleg (o.a. jam, hagelslag, stroop), soep in blik, vruchtensap (pak) en verder ook bijvoorbeeld maandverband. 

Waar en wanneer kunt u terecht ?

In Epen:  op woensdag 7 dec. tussen 12.00 tot 14.00 uur en van 18.30 tot 19.30 uur in de Paulushook; In Mechelen: op vrijdag 9 dec. van 16.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 10 dec. van 10.00 tot 13.00 uur in het Van der Looy-zaaltje achter de kerk; In Slenaken: op woensdag 7 dec. van 18.00 tot 20.00 uur in de pastorie (Dorpsstraat 12) en op zondag 11 dec. van 11.30 tot 13.00 uur in de kerk van Slenaken.

- Advertentie -
Vorig artikelEen half uurtje op woensdagmiddag: Luisteren en Lezen met Willemien
Volgend artikelPrinses Jente en Prinses Semke zwaaien scepter over het Rijk van De Össkes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in