Op vrijdag 17 november vindt er in het gemeenschapshuis A ge Wienhoes weer de zitting plaats waar de nieuwe hoogheid / hoogheden van CV De Ülle geproclameerd zal/zullen worden.

Voor prins Niels I en minister Thom zal dit hun laatste activiteit zijn. Zij kunnen terugkijken op een geweldig jaar. Maar voordat het tijdstip aangebroken is dat zij plaats moeten maken voor de nieuwe opvolgers, wordt hen eerst nog een prachtige zitting aangeboden. De zitting begint om 20.11 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Er is geen entreeprijs, maar slechts een vrije gave. Er is een pinautomaat is aanwezig, dus kan er bij de bonnenverkoop ook gepind worden.

Programma

De opening wordt traditiegetrouw verzorgd door ons eigen dansmarietje. Dit jaar zal dit door het nieuwe dansmarietje van de Kling Ülle, Lizze, zijn. Vervolgens zullen er optredens zijn van Dance Spirit, Danny Pouwels, Domm & Dööl en Richtig Rex.

Hierna is het tijdstip aangebroken dat er een einde komt aan de regeerperiode van prins Niels I en minister Thom. Nadat de bühne in gereedheid is gebracht, kan er begonnen worden met de proclamatie van de nieuwe hoogheid/hoogheden. Ook dit jaar belooft het weer een gigantisch spektakel te worden. Na de proclamatie van de nieuwe hoogheid/hoogheden wordt het programma vervolgd met twee verrassingsoptreden. De avond wordt afgesloten met een optreden van de Molliemeekersj. Zij zullen ze er garant voor staan dat het dak van het Wienhoes er figuurlijk vanaf zal gaan. De grote vraag blijft natuurlijk: Wie wordt de nieuwe prins en/of wellicht prinses over het Ulleriek.

Jeugdzitting

Op zondag 19 november zal in hetzelfde Wienhoes de Jeugdzitting plaatsvinden. Ook voor jeugdprins Tenno I en adjudant Jidde zal dit hun laatste activiteit zijn. Maar alvorens het zover is, heeft de commissie LOL gezorgd voor een wervelend programma van dans, zang en parodie. Dus kom allemaal ook op deze zondagmiddag, het liefst verkleed natuurlijk, naar het Wienhoes om te kijken wie de nieuwe heersers worden over het rijk van de Kling Ülle. Het programma begint om 14.11 uur en de entree is een vrije gave.

- Advertentie -
Vorig artikelSpreekuur WAO en Uitkering in Bibliotheek Gulpen-Wittem
Volgend artikelWinterse glühweinwandeling rondom het Vijlenerbos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in