Iedere maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er op afspraak een WAO-spreekuur in Bibliotheek Gulpen-Wittem aan de Willem Vliegenstraat 4 in Gulpen.

We zijn er voor u, als u vragen heeft met betrekking tot WAO of (toekomstige) WIA- uitkering; rechten en plichten in de “wachttijd”-periode van 2 jaar bij langdurig ziek-zijn. Verder over de Wajong-uitkering en werk; de participatiewet; de WW-uitkering en ziek zijn tijdens de WW enz.

De vrijwillige spreekuurhouders worden regelmatig bijgeschoold. Ze informeren u graag. Maak er op tijd werk van. Dit is beter voor uw eigen gemoedsrust. Want er bestaan tijdslimieten, die gelden voor het aanvragen van een uitkering. En ook voor het aanleveren van extra informatie, die uw aanvrage ondersteunt.

U kunt afspreken via tel. 043-4072579 of via info@waowiamaastrichtheuvelland.nl. Andere spreekuuradressen zijn in Trefcentrum Wittevrouwenveld, Edisonstraat, 6224 GK Maastricht. Dit iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur: daar vrij inlopen en in WijkServicePunt Manjefiek Malberg, Malbergsingel 70, 6218 AV Maastricht. Daar iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Ook daar vrij inlopen.

Opgelet: tussen 23 december 2023 en 3 januari 2024 zijn er geen spreekuren. Zie: www.waowiamaastrichtheuvelland.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelIVN-cursus ‘Eys door vlinderogen’
Volgend artikelProclamatie Ülle-hoogheden in Partij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in