De Huiskamer in A ge Wienhoes is een plek om dorpsgenoten en buren te ontmoeten. Voor de keren dat er geen sprekers of excursies zijn, kan er natuurlijk gekaart worden of een spel gedaan. Aangezien deze niet aanwezig zijn in A ge Wienhoes dienen deze zelf meegenomen worden. Als er een andere activiteit is zoals wandelen of een excursie, dan is er geen bijeenkomst in A ge Wienhoes.

De resterende agenda voor de maand maart 2024 ziet er als volgt uit:

Voorbij inmiddels is 7 maart met gezellig samenzijn met de Zonnebloem, waarbij er een muzikale quiz gehouden werd. Singalong, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Voorbij van 7 maart is ook al een Samen eten in Eetcafé de Remise. De chef maakte deze keer nasi/bami met saté Over het programma van maart 2024 valt het volgende te melden: op 14 maart was er een korte wandeling van 5 km, met vertrek vanaf Eetcafé de Remise. Daarnaast was er voor degenen die zich hiervoor hebben opgegeven de mogelijkheid een Paasstukje te maken. Dan 21 maart – 13.15 uur: Vertrek voor de excursie naar de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Gestart wordt in het pas geopende bezoekerscentrum, daarna wordt de begraafplaats bezocht. Vertrokken wordt om 13.15 uur vanaf de parkeerplaats bij de pomp. En op 28 maart – 10.30 uur: Vertrek voor de langere wandeling van 10 km vanaf de parkeerplaats bij de pomp. Voor april staat de uitgestelde excursies naar de boerderij en camping van Mieke en Jos Vanderheijden-Bartholomee, Klein Kullen in Epen, gepland.

Laatste opmerkingen

Na overleg met de bibliotheek is afgesproken dat het lenen en inleveren van boeken in A ge Wienhoes met ingang van 1 maart a.s. stopt. De belangstelling liep zodanig fors terug (de laatste vier keer zelfs geen enkele klant) dat het niet doelmatig is hier vrijwilligers voor in te zetten.

Met Henk de Vreede van Triacura is afgesproken dat vanuit de Hoeskamer mogelijke zorgvragen aan hem worden doorgegeven, zodat hij niet meer – zoals nu ieder kwartaal – aanwezig hoeft te zijn. Mochten er toch vragen zijn, geef dat dan even door, dan wordt ervoor gezorgd dat Henk contact kan opnemen. De vraag zelf hoeft uiteraard niet medegedeeld te worden. Reserveer alvast in je agenda: 6 juli jeu de boules toernooi, met 13 juli als reservedatum. Voor alle verdere informatie geldt: houd de website www.partijwittem.nl en de groeps-app in de gaten. Het programma is sinds kort ook terug te vinden op www.HalloHeuvelland.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelBijzondere Goede Vrijdagwandeling en viering op de Schaelsberg
Volgend artikelFanfare St. Cornelius gaat weer op concours

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in