De Stichting Goede Doelen Week (GDW) in Margraten is weer klaar voor actie, met als doel om in één week zoveel mogelijk goede doelen te ondersteunen. Audrey van Wissen, vertegenwoordiger van Stichting GDW, licht de plannen toe.

De GDW heeft als motto ‘Samen kunnen we meer’ en zal deze week met zeventig collectanten de straten van Margraten, Termaar, Groot- en Klein Welsden doorkruisen. Het streven is om alle huishoudens in deze gebieden te bereiken en zo meer financiële steun te vergaren voor de elf goede doelen die verbonden zijn aan de stichting.

“Rond 6 en 7 april zullen we bij de genoemde huishoudens enveloppen bezorgen, voorzien van een uitleg en een keuzelijst met goede doelen”, legt Van Wissen uit. “De ingevulde lijst kan samen met een donatie terug in de envelop worden gedaan. Aan het einde van de GDW-week, rond 11, 12 of 13 april, zullen we deze enveloppen weer ophalen.”

Voor degenen die liever digitaal willen doneren, biedt de GDW ook die mogelijkheid. “Dit kan heel makkelijk via de QR-code op de brief en op de collectebus, of door te doneren op bankrekeningnummer NL53RABO0349870535”, voegt Van Wissen toe. “We zijn nu al dankbaar voor uw bijdrage.”

Voor meer informatie over de Stichting Goede Doelen Week Margraten, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website www.gdwmargraten.nl.

De GDW roept alle inwoners van Margraten en omliggende gebieden op om hun steun te tonen en deel te nemen aan deze nobele inspanning om de gemeenschap te ondersteunen.

- Advertentie -
Vorig artikelKBO-middagen in Jeugdgebouw
Volgend artikelNieuw boek werpt licht op leven met diabetes type 1: “Rosies zonneschijnmedicijn”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in