Toneelvereniging Kunst door Oefening (KDO) uit Mechelen presenteert óp de eerste drie weekenddagen van november met trots in uitvoeringszaal ‘A gen Sjoeël’ haar klucht ‘E medje vör te Klauwe. Deze zal op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november ten tonele worden gebracht. Onder regie van Marjan Gerards en regieassistent Bianca Haan zullen de spelers het publiek verrassen en verwonderen. En niet te vergeten alle andere leden die hun bijdrage leveren tijdens deze productie, inclusief onze vrijwilligers!

De spelers Ingrid Coenen, Yolande Hambeukers, Esther Savelberg, Harco Crutz, Sil Douven, Ton Frissen, Remco Lukassen en Bram Savelberg zullen hun personage vertolken in de klucht ‘E medje vör te klauwe’.

Korte inhoud

Het is midden in de nacht. De meeste mensen slapen al. Zo ook David en Willy. Hun nachtrust zal voor eens en altijd verstoord worden én niet alleen door een onverwachte indringer. Hun harten gaan sneller slaan, uit angst of…? De heren raken in elk geval verwikkeld in een ingewikkelde aangelegenheid. Hoe redden ze zich daar nu uit? Ze moeten zich tegenover hun geliefden, familie en hoogwaardigheidsbekleders van hun beste kant laten zien om geen valse argwaan te wekken. Alle charmes worden in de strijd gegooid, alleen niet altijd op het juiste moment, de juiste toon, en met de juiste woordkeuze. Pijnlijke stiltes, doordringend oogcontact, subtiele aanrakingen. Kortom, de spanning stijgt in het kantoorpand van de heer Botterweck! Zijn er straks alleen winnaars, of alleen verliezers?

Voorverkoop

De kaartverkoop is op 7 oktober van start gegaan. De kaartjes “live” kopen, is mogelijk bij: Café De Paardestal, Hoofdstraat 57 te Mechelen ( open van maandag t/m zondag ); en De Groene Knoop, Hoofdstraat 61 A te Mechelen ( open van woensdag t/m zaterdag ). Via de mail kaartjes bestellen kan via miriam.gossens@online.nl (graag onder vermelding van de dag én het aantal kaartjes. De kaartjes ontvangt u na betaling). Ook indien nog voorradig aan de avondkassa ( let op: vol = vol ). KDO hoopt u graag te ontmoeten, want het verbinden van onze passie toneel met het publiek is elk jaar opnieuw een cultureel feest. Drie dagen lang schitteren en stralen. Straal met ons mee! Bestuur en leden van Toneelvereniging KDO Mechelen wensen u alvast veel plezier toe!

- Advertentie -
Vorig artikelHeemkundevereniging Wielder weer geopend
Volgend artikelMidweekwandeltocht vanuit Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in