Op woensdag 18 oktober 2023 wordt door WSV De Veldlopers uit Gulpen weer een midweektocht georganiseerd. Tot en met november kunt u elke 3e woensdag van de maand deelnemen aan deze midweektochten.

Elke wandeling kent steeds nieuwe routes van 5 en 10 km die de prachtige omgeving van Gulpen tot haar recht laten komen. U kunt ook 15 km lopen, eerst 10 km en daarna 5 km. Beide routes gaan een andere richting uit. De midweekwandelingen zijn ideale tochten voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en gezond uitje op een doordeweekse dag. Iedere deelnemer ontvangt bij inschrijving een gratis versnapering voor onderweg. Tijdens de midweektocht wordt er géén aparte rustplaats ingericht. Op de 10 km is er wel een pauzemogelijkheid.

Start in ’t Gulper Hoes

De startplaats is in gemeenschapshuis ’t Gulper Hoes aan de Rosstraat 5, 6271 BG Gulpen. De starttijden van de drie afstanden zijn als volgt: de 5 km vanaf 9.00 tot 14.00 uur, de 10 km vanaf 8.00 tot 14.00 uur, en de 15 km vanaf 08.00 tot 13.00 uur. Sluitingstijd is om 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon. Leden van erkende wandelbonden ontvangen € 1,00 korting. Voorinschrijven is niet mogelijk. U kunt contactloos betalen met uw bankpas of creditcard. Er zijn stickers te koop en de wandelboekjes worden afgestempeld. Er is een IVV-stempel aanwezig. Kinderen, jonger dan 14 jaar, kunnen gratis deelnemen. Kijk ook eens op www.veldlopersgulpen.nl of www.wandel.nl zoeken op Gulpen.

- Advertentie -
Vorig artikelToneelvereniging KDO Mechelen presenteert geweldige klucht
Volgend artikelBasisschoolkinderen vragen samen met bakkerij, burgemeester & wethouder aandacht voor gezond ontbijt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in