De spelers van Toneelvereniging ’t Trefpunt staan weer te popelen om hun nieuwe productie aan het publiek in gemeenschapshuis A gen Wienhoes te Partij te laten zien. De twee schrijvers van de op te voeren klucht “Barst” zijn J. Frehe & R. van Vliet. Regisseur Kees Beckeringh heeft de spelersgroep, waaronder twee debutanten, klaargestoomd om het publiek een geweldig amusante avond te bieden.

Drie maal toneel in A gen Wienhoes

De opvoeringen zijn op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart. Telkens vanaf 20.00 uur. Kaartjes kosten in de voorverkoop 10 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij Plus Kleijnen in Gulpen en eveneens via hermientje@live.nl.

Korte inhoud

Tineke is getrouwd met Hans en stiefmoeder van zijn drie kinderen. Haar moeder woont bij de familie in. Tineke is degene die de boel draaiende moet houden binnen het gezin. Dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zij zoekt troost en begrip bij “Chris”. De buurvrouwen bemoeien zich al te graag met de gang van zaken. Als dan nog meer familieleden op de stoep staan wordt het haar iets teveel.

- Advertentie -
Vorig artikelJaarlijkse grote schoonmaak St. Agatha parochiekerk Eys
Volgend artikelCollege Gulpen-Wittem wil zwembad Mosaqua sluiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in