De organisatie van historische evenement Remember September ’44 kijkt tevreden terug op een geslaagde 3e editie van dit bevrijdingsevent, dat op 3 en 4 september in Nijswiller heeft plaatsgevonden. Mede door het schitterende weer wisten een paar duizend bezoekers het evenemententerrein in Nijswiller te vinden.

Ook de deelnemers aan de toertocht van originele WOII voertuigen op vrijdagavond 2 september houden goede herinneringen aan de geslaagde rondrit door de 10 kerkdorpen van de gemeente Gulpen-Wittem. Veel bewoners hadden gehoor gegeven aan de oproep van de organisatie om langs de route te vlaggen en de colonne toe te zwaaien.

Een aanzienlijke hoeveelheid overgebleven appels en broodjes zijn meegegeven aan Afghaanse / Oekraïense medewerkers van het bedrijf dat de feesttent leverde voor dit evenement. Foto’s en een aftermovie zijn te vinden op de facebookpagina van Remember September ’44: https://fb.watch/fE8x8Q1mzf/. Houd ook de tv-registratie van de regionale zender 3Heuvelland deze week, waarin de Lijn-50 gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten samenwerken, in de gaten. Daar worden opnamen vertoond van deze 3e editie van Remember September ’44, die van vrijdagavond 2 tot en met zondag 4 september werden opgenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelHet Krijtlandpad bestaat dit jaar 25 jaar!
Volgend artikelA79 richting Heerlen tussen Kruisdonk en Kunderberg drie dagen dicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in