Sfeer en gezelligheid staan voorop bij de kerstmarkt die het Mechelse koor Magan op zondag 11 december in het Wienhoes van Partij organiseert. Magan is een muziekgezelschap met een origineel populair, maar niet doorsnee repertoire en met uitgekiende meerstemmige arrangementen. De begeleiding is in handen van een combo, bestaande uit piano, dwarsfluit, gitaar, bas en drums. Dit alles onder de deskundige leiding van dirigent Jo Smeets. Er zullen eigentijdse kerstliedjes ten gehore worden gebracht. Deze worden afgewisseld met nummers van o.a. Sting, U2 en Elbow. Ook zullen deze middag het koor Hanzon Vocaal uit Eys en het duo Hamschel een muzikaal gastoptreden verzorgen tijdens deze feestelijke Xmas Fair. Waarbij moderne pop en lekkere gospels worden afgewisseld.

Proeverij en creatieve producten

U komt vast al snel in kerstsfeer, want naast de mooie klanken van de koren is er ook van alles te zien en te proeven in het Wienhoes. Diverse standhouders presenteren hun creatieve producten, zoals wenskaarten, glas- en schilderwerk, keramiek en sieraden. U vindt vast wel een leuk cadeautje voor uzelf of voor onder de kerstboom.

Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Er is door de leden van Magan zelfgemaakte soep, gebak en wafels te verkrijgen. Met al deze muzikale, creatieve en culinaire ingrediënten is het goed toeven in Partij op 11 december.

De entree voor deze gezellige Xmas Fair is gratis en u kunt binnenlopen in A ge Wienhoes tussen 12.00 en 17.00 uur.

Kom alvast in kerststemming, de leden van Vocalgroup Magan heten u van harte welkom!

- Advertentie -
Vorig artikelOp zondag 11 december om 15.00 uur: Kerstconcert in Margraten
Volgend artikelGemeente Gulpen-Wittem verlengt samenwerking met JOGG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in