Op zondag 11 december wordt in de parochiekerk in Margraten door het Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia Margraten een Kerstconcert (aanvang 15.00 uur) georganiseerd. De algehele leiding is in handen van Ingrid Kerckhoffs.

Het belooft een prachtig concert te worden. De kerk wordt voor dit concert in een stemmige Kerstsfeer gebracht. Rond 14.50 uur worden de gasten in de kerk al verrast met mooie vioolklanken van het strijkersensemble Eurasia Trio. Daarna treedt het Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia Margraten o.l.v. Ingrid Kerckhoffs op. De piano wordt bespeeld door Leon Dijkstra. Het koor brengt een zestal kerstliederen ten gehore. Strijkers en blazers bieden passende begeleiding. Hierna treedt op de sopraan Heidi Pittie. Zij zal een drietal kerstliederen ten gehore brengen en ook samen met het koor zingen. Vervolgens zal het strijkersensemble Eurasia Trio het publiek laten genieten van vioolklanken.

Daarna zal het Mergelland Mannenkoor o.l.v. Hans Geerkens, met achter de piano Hisae Kuijpers, een kerstoptreden verzorgen van zo’n 20 minuten. Aan het einde van het concert zullen alle deelnemers gezamenlijk het prachtige kerstlied “Joy to the World” doen klinken in vele toonaarden.

Een vrije gave wordt zeer op prijs gesteld. Na afloop van het concert wordt iedereen die het concert heeft bijgewoond uitgenodigd voor een kopje koffie met wat lekkers in het Gemeenschapshuis “Oos Heim” in Margraten.

- Advertentie -
Vorig artikelOekraïense vluchtelingen in Eijsden-Margraten gaan verhuizen
Volgend artikelVocalgroup Magan organiseert Xmas Fair

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in