Na ruim twee jaren van gedwongen pandemie stilstand heeft het comité de schouders er weer onder gezet en belooft de sinds 1965 in Wahlwiller gehouden eerste en oudste Luikse Markt van Nederland als vanouds een ware happening te worden. Tijdens de komende 55e editie van de tweedaagse jaarmarkt, die in het eerste weekend van augustus plaatsvindt, dit jaar op 6 en 7 augustus, is het voor de bezoekers letterlijk genieten geblazen van een puik muziekprogramma, grotendeels op het openluchtpodium van Gasterij A gen Kirk.

De openingsceremonie op zaterdag om 11 uur, zal traditiegetrouw worden opgeluisterd door Harmonie Excelsior uit Nijswiller. Aansluitend zullen de liefhebbers van blaasmuziek volledig aan hun trekken komen tijdens het optreden van de alom bekende Crombacher Muzikanten uit Kerkrade. De aftrap voor het Festival de la Batte, na afloop van de markt, zal worden verzorgd door sprankelende bluesmuziek van Blues Crew, gevolgd door de formaties Tune Out, Wolfbox en Resonate.

Zondag zal de matinee aanvangen met Ruud Heine, rasartiest, die grote successen behaalde in de TV programma’s de Soundmixshow en recent nog in The Voice Senior. Het muzikale sluitstuk wordt verzorgd door de verrassende combinatie Hey Angie uit Heerlen. Naast de verschillende andere attracties, demonstraties, exposities en kinderanimaties, waarover in de volgende editie van dit blad meer, vormt natuurlijk het belangrijkste onderdeel van de feesten de traditionele tweedaagse jaarmarkt in Luikse sferen, met veel antiek, brocante, curiosa, goede-doelen stands, een keur aan tweedehandsgoederen en verkoopzaken van bijzondere producten.

De openingsuren zijn dagelijks van 10 tot 17 uur. Voor nadere info website: www.luiksemarkt.nl of email: info@luiksemarkt.nl

- Advertentie -
Vorig artikelZesde wijnroute voor wijnregio Zuid-Limburg
Volgend artikelNa 2 jaar weer tijd voor driedaagse traditionele ‘Kermis van Terlinden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in