Nu het eerste weekend van augustus snel nadert, wordt het gelukkig na twee jaar weer tijd voor de traditionele kermis van Terlinden! Daarom zal deze als legendarische Kermis Terlinden op zaterdag 6 augustus losbarsten met de ‘Jetzt geht’s los show’. Het trio Thomas Tannenbaum, Marjolein Heijltjes en DJ Otto Wunderbar zullen ervoor zorgen dat de tent op z’n kop gezet zal worden met nummers van Duitse popiconen, Après Ski muziek en nog veel meer. Het publiek mag zich daarom samen met veel Stimmung und Spass en lekker bier verheugen op een TOP FEESTJE OP DIE ZATERDAGAVOND 6 AUGUSTUS  2022 !

Zondagochtend 7 aug. H. Mis met Frühshoppen

Zondagochtend 7 augustus zal de Jonkheid om 11.00 uur weer ‘fris en fruitig’ klaarstaan voor de traditionele Heilige Mis bij de Mariakapel, die dit jaar door Zangkoor Berghalm uit Noorbeek en door een samenwerking tussen Fanfare St. Franciscus uit Reijmerstok en Harmonie Berggalm uit Noorbeek weer opgeluisterd gaat worden. Na deze Eucharistieviering mag het Frühshoppen natuurlijk niet ontbreken! Daarom de oproep: Kom onder het genot van een stuk vlaai of een bordje spek en ei genieten van de gezellige muziek van Kapel Franciska. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen, want ook dit jaar is er weer een kinderprogramma aanwezig. Daarbij worden er op de zondagmiddag verschillende speciaal biertjes geschonken. Dit belooft weer een gezellige middag te worden! De organisatie laat verder weten: “Op diezelfde zondag 7 augustus gaan we “Back to the fuifjes.” Terug naar de nineties/90’s en zeroes/00’s met de Super Zeroes, DJ Sandy, Dansado & De Feestmeester en Lanterfantje. Deze artiesten zullen er samen voor zorgen dat de tent goed op z’n kop wordt gezet met bekende hits uit het verleden.”

Super Montag 8 augustus

Op maandagavond 8 augustus zal vanaf 19.00 de traditionele rondgang door het dorp gemaakt worden. Dit compleet met begeleiding van Schutterij St. Brigida en Harmonie Berggalm uit Noorbeek en Fanfare St. Franciscus uit Reijmerstok. Pas als de ‘biele-mannen’ de verschillende ‘poalkes’ in het dorp met vereende kracht hebben omgehakt, is het tijd voor de laatste feestavond van Kermis Terlinden 2022. Daarom heet dit spetterende sluitstuk van de traditionele Kermis Terlinden dan ook Super Montag! Een gratis (!) feestje met Die Männer, een allround Oktoberfest partyband uit het Zuiden. Verder zal de bekende DJ uit het zuiden, DJ Wim Frijns, de avond aan elkaar draaien.

Deze combinatie belooft een passende afsluiter van een geweldig weekend te worden, waarvan we allemaal zeker nog lang kunnen nagenieten! De laatste oproep luidt daarom dan ook: Kom met ons samen om 0.00 de Knook Begrave, want het wordt een feestje om niet te vergeten!”

- Advertentie -
Vorig artikelVolop muziek in de 55e Luikse Markt Wahlwiller
Volgend artikelIn gesprek met college Gulpen-Wittem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in