Op vrijdag 15 maart organiseert Zij Actief Mechelen een High Tea in het kader van NL Doet!, een initiatief van het Oranje Fonds waarbij vrijwilligers een activiteit organiseren voor de medemens. Deze High Tea wordt gehouden in de huiskamer van de Vitalishof in Mechelen van 13.00 tot 16.00 uur.

Leden van Zij Actief Mechelen die 70 jaar of ouder zijn, kunnen zich nog opgeven om deel te nemen aan deze High Tea. S.v.p. even bellen of mailen met Andrea via andreakikken@gmail.com of via tel. 06-37279495. Het bestuur is overigens nog op zoek naar dames die graag iets willen maken voor deze High Tea. Dat kan zoet of hartig zijn. Deze welkome dames kunnen zich eveneens melden bij genoemde Andrea Kikken.

Filmavond in VUE Bioscoop Kerkrade

Op dinsdag 9 april is de jaarlijkse filmavond in de VUE Bioscoop in Kerkrade. Dit jaar wordt de film “De Terugreis” vertoond. Maartje en Jaap gaan hun oude vakantievriend in Zuid Europa bezoeken.

Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Ze leren opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Zowel leden als niet-leden kunnen zich voor 21 maart bij mevrouw Andrea Kikken opgeven om deel te nemen aan deze filmavond. Leden betalen € 15,- en niet-leden € 18,50. Dit is inclusief een hapje en een drankje. Het vervoer naar de bioscoop is op eigen gelegenheid.

- Advertentie -
Vorig artikelOp zaterdag 23 maart 2024: Fotomiddag ‘De Naobere va Viele’
Volgend artikelBestemd voor jonge natuuronderzoekers: Kom met IVN Eys mee naar de poel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in