Zit je op de basisschool (ca. 6-12 jaar) en houd je van de natuur? Dan ben je weer welkom op zaterdag 23 maart van 14.00 – 16.00 uur. We vertrekken vanaf het Kermisplein in Eys om aan de slag te gaan bij de poel in de buurt van het Froweinbos.

In oktober heeft de jeugdgroep van IVN Eys de geadopteerde poel van het Limburgs Landschap flink schoongemaakt. Nu gaan we kijken wat er allemaal te zien is. Er zijn altijd veel salamanders te vinden en dat is superleuk. Maar we hopen dit jaar ook andere waterdiertjes te ontdekken. We kunnen extra hulp hierbij goed gebruiken, dus meld je snel aan. Je helpt zo de natuur en het is ook nog gezellig om dat samen te doen. Doe laarzen en oude kleren aan en neem een emmer en netje mee. Kinderen, jonger dan 8 jaar, liefst onder begeleiding.

Je kunt meedoen als je al in de jeugdgroep zit, maar je mag ook voor één keer meegaan. Vraag je moeder of vader om je aan te melden bij Bram Jacobs, te bereiken via bramjacobs@live.nl. Misschien vind je het zó leuk dat je lid wilt worden van de jeugdgroep. Je gaat dan minstens 4x per jaar op een zaterdag op stap om allerlei leuke en nuttige activiteiten te ondernemen.

Het lidmaatschap kost € 7,50 per jaar. Misschien wil je gewoon af en toe meedoen, dat kan ook; dat kost € 3,- euro per keer. Als we je mailadres weten, sturen we je dan een berichtje over onze activiteiten. Maar wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je (of een van je ouders) bellen met Bram Jacobs via tel. 06-7594711.

- Advertentie -
Vorig artikelZij Actief Mechelen met High Tea van de partij bij “NL Doet!”
Volgend artikelVanaf maandag 18 maart 2024: Start Gespreksgroep in Hoeskamer van Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in