Na een succesvol wandeljaar 2023 waarin wij tijdens de Eindejaarstocht de 5.000e deelneemster aan onze tochten mochten begroeten, zijn inmiddels de voorbereidingen gestart voor de eerste wandeltocht in 2024: de Bloesem2Daagse. Deze vindt tijdens het laatste weekend van april plaats en wel op zaterdag 27 en zondag 28 april.

Start- en finishlocatie is ook in 2024 zaal Amicitia in Banholt. En zeker net zo belangrijk is de catering, zowel onderweg op de rustplaatsen als in zaal Amicitia. Tegen vriendelijke prijzen zijn o.a. koffie, thee, frisdrank, broodjes, soep en uiteraard vlaai verkrijgbaar.

Natuurlijk zijn de wandelingen op beide dagen weer het belangrijkste! Het Zuid-Limburgse heuvellandschap en de Belgische grensstreek staan garant voor mooie wandelingen, met enkele pittige klimmetjes en mooie vergezichten.

Ook de jeugd van 6 – 14 jaar wordt niet vergeten: de 6e BOEMtocht staat op zondag 28 april op het programma met onderweg leuke opdrachten.

Middels de voorinschrijving wordt korting verleend op de inschrijving (ten opzichte van de losse daginschrijving ter plekke). Daginschrijving ter plekke (voor 1 dag of op zaterdag voor beide dagen) is echter ook mogelijk. Alle informatie is te vinden op onze website: www.wandelverenigingvilt.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelEen deken voor een Kleine Amigo
Volgend artikelWethouder Mark Gerritsen vertelt over plaatsing extra transformatorkasten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in