Na het grote succes van vorig jaar verzorgen de leden van CV De Breuzelère Mechelen in samenwerking met Geulhof Mechelen – Restaurant & ijssalon op woensdag 15 november en donderdag 16 november de 2e editie van de geweldige Breuzel & Peuzel Dinnershow! Tijdens deze avonden worden er 5 gangen voor de mond en 6 gangen voor de oren verzorgd door Limburgse topartiesten in de carnavalswereld! U wordt bediend door de hoogheden en leden van De Breuzelère. Tijdens deze avonden kunt u genieten van de volgende artiesten: Jan Kockelkoren, MAD Sound, Frans Theunisz, Fer Kousen, Roy Moonen en Erwin Brepoels.

Voorverkoop

De voorverkoop start op donderdag 5 oktober, exclusief bij de Geulhof. Men gelieve gepast te betalen. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten per avond beschikbaar! Kijk voor meer informatie ook op www.breuzelere.nl.

Seizoensopening

Daarnaast maken de Breuzelère en Breuzelèèrkes zich op voor de seizoensopening op zondag 12 november. Die dag wordt er gestart met een H. Mis, aansluitend zal het kerkhof worden bezocht. Tijdens de middag worden de horecagelegenheden in Mechelen door de Breuzelère en Breuzelèèrkes aangedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelKom je ook helpen tijdens Natuurwerkdag in de ENCI-groeve?
Volgend artikelKermis met dierenzegening in Reijmerstok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in