Toneelvereniging De Speelman uit Eys zal dit jaar op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november een komische thriller, genaamd “Öpke Döpke”, op de planken brengen. De toneelopvoeringen vinden plaats in de gymzaal van basisschool Klavertje Vier ( Kanariestraat 1, 6287 BB Eys). Het toneelstuk begint iedere avond om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

De voorverkoop start op 9 oktober. Besloten avond voor de Zonnebloem

Met de nieuwe regisseuse Trijntje Vestering is er sinds april flink gerepeteerd. Nu is het eindelijk zover: na maanden oefenen komen de opvoeringen dichterbij. De Speelman start op donderdag 2 november met een besloten avond voor de Zonnebloem. Daarna zullen we dan op vrijdag 3, zaterdag 4 en 5 november een prachtig stuk opvoeren voor alle toneelliefhebbers uit het Heuvelland.

Voorverkoop

Kaartjes kun je per e-mail bestellen via despeelman@outlook.com. Er zijn ook twee voorverkoopadressen in Eys, namelijk: Friture Hendriks en Café Sport in Eys. De voorverkoop start maandag 9 oktober. De kaartjes kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de zaalkassa 11 euro. Vergeet niet je kaartjes te reserveren/halen. Alle spelende en ondersteunende leden van Toneelvereniging De Speelman Eys heten u van harte welkom. Hopelijk zien wij u begin november voor een leuke toneelavond met een lach en een traan.

- Advertentie -
Vorig artikelStart concertseizoen ‘Muziek Klassiek Gulpen’
Volgend artikelJohnny Coenjaerds nieuwe Koning 2024 Schutterij St. Sebastianus Mechelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in