De Nationale Duurzame Huizen Route gaat deze zomer weer op zoek naar het Duurzaamste Huis van Nederland.

Met de verkiezing wil de organisatie huiseigenaren de welverdiende waardering geven voor hun prestaties op het gebied van duurzaam wonen. Daarnaast is het een kans om anderen te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan. Alle huiseigenaren die hun woning hebben verduurzaamd, kunnen deze aanmelden op de website en meedoen met de verkiezing.

Trotse huiseigenaren in heel Nederland kunnen zich tot 8 september aanmelden voor de verkiezing via duurzamehuizenroute.nl/verkiezing. Staat uw woning nog niet op de website? Meld dan eerst uw woning aan als voorbeeld. Een deskundige jury neemt de inschrijvingen vervolgens door en kiest per categorie een winnaar. De prijscategorieën zijn bepaald op basis van bouwjaar en woonoppervlakte. De jurywinnaars worden bekend gemaakt op het feestelijke (online) verkiezingsevent op 20 november 2020.

De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Volksbank, de provincies Drenthe, Friesland, Gelderland en Zeeland. In de deelnemende provincies maken deelnemers ook kans op een publieksprijs.

- Advertentie -
Vorig artikelWethouder Marion van der Kleij spreekt met jongeren over corona
Volgend artikelVliegen Woninginrichting: een echt familiebedrijf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in