Op zondag 10 december verzorgt harmonie St. Petrus Gulpen in ‘t Gulperhoes het themaconcert “Vienna Nights”. Het concert begint om 14.00 uur.

De harmonie heeft een lange traditie als het gaat om het verzorgen van themaconcerten, waarin in een hoog tempo muziek, dans en humor elkaar afwisselen. Een succesvolle formule die afgelopen jaren in veel plaatsen werd overgenomen. Deze maal wordt u meegenomen door de presentatrice die graag eens wil ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en droomt van een leven als prinses in Wenen. Bekende melodieën en verrassende ontmoetingen in een mooi decor maken haar droom onvergetelijk.

Diverse solisten uit de harmonie leveren hun bijdrage en gastoptredens zijn er van Limburgs buutte kampioen 2023, Frank Vroomen, en dansers van de dansopleiding CIOS van het Vista College. Aansluitend aan het concert is er een after party, waarin onder het genot van een hapje en drankje nagenoten kan worden.

Nieuwsgierig? Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij de PLUS te Gulpen en via secretaris@harmoniegulpen.nl.Ook op de Hubertusmarkt van 4 november 2023 is de harmonie aanwezig en zijn kaarten verkrijgbaar bij hun stand in de Rosstraat.

- Advertentie -
Vorig artikelOp donderdagavond 9 november bij VV Partij ‘33: Primeur: 1ste officiële Walking Football wedstrijd
Volgend artikelBrand Bier verlaat Wijlre: nieuwe brouwlocaties en toekomstplannen onthuld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in