Rotary Club Gulpen-Heuvelland organiseert weer het goede doel project Heuvelland Cinema, in de vorm van maandelijkse filmvoorstellingen. Op zondag 14 april 2024 kunt u genieten van een unieke kwaliteitsfilm, door velen geroemd als een van de beste van de laatste jaren, in de concertzaal van het “Gulper Hoes” in de Rosstraat te Gulpen.

Past Lives

Dit vertederend/nostalgisch liefdesverhaal is het fabuleuze filmdebuut van de New Yorkse Celine Song. In dit liefdesverhaal toont Celine Song noties van het lot, de ware liefde en de dunne scheidslijn tussen het leven dat we leiden en het leven hoe het had kunnen zijn.

Gulper Hoes

Heuvelland Cinema vertoont momenteel haar films in het geheel vernieuwde Gulper Hoes in Gulpen. Deze zaal is zeer modern en zeer ruim en is voorzien van een ultra modern ventilatie- en verwarmingssysteem. Het aanvangstijdstip van de films is 20.00 uur en er kan voorafgaand aan de film een consumptie worden genuttigd vanaf 19.30 uur. Verder is er de mogelijkheid in de pauze en/of na afloop van de film met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen, die door Rotary Club Gulpen-Heuvelland worden ondersteund.

Reservering

De entreekaartjes voor deze film zijn verkrijgbaar via de website. Het is ook mogelijk kaartjes te kopen aan de avondkassa, wel met het risico dat de filmzaal uitverkocht is.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee projecten: “De Rode Draad” en “De Wandelaar” 12e editie Kunstroute De Poorten van Reijmerstok
Volgend artikelOp zaterdagavond 6 april in Feestzaal Galouppe: Dans- en Showgroep Starlights Gulpen viert 40-jarig jubileum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in