Ter ere van het 40-jarig jubileum organiseert de vereniging een jubileumavond op zaterdag 6 april a.s. in Feestzaal Galouppe te Gulpen. Uiteraard treden hier de eigen dansgroepen op, maar ook artiesten uit de regio, zoals Clara Zoerbeer (Jack Vinders), eXtra Lank (Peter Leveau) en het Feestkabinet (Paul Schols en Wilmar Juarez Ponce). De hele avond wordt verder opgeluisterd door DJ Flugel (Jo De la Haije). Iedereen is van harte welkom. Er is geen entree, maar een vrije gave voor de vereniging is natuurlijk welkom. De avond begint om 19.00 uur.

Terugblik

Dans- en Showgroep Starlights is opgericht op 1 april 1984 door Ans Eurlings en Wiel Vluggen. Een enthousiaste groepje van 10 meisjes is destijds van start gegaan. De naam “Starlights” bekte goed, want het was een korte naam die goed in het gehoor lag en die paste bij de sterren op het podium. Begin 2017 namen de oprichters en toenmalige bestuursleden afscheid en het stokje werd overgedragen aan dochter Lisette Steinhauer (trainster) en Ruth Jongen (oud-danser). Dit duo werd benaderd voor het vormen van een nieuw bestuur. Het huidige bestuur, anno 2024 en eerder, bestaat uit Marian Bracher, Ruth Jongen, Claudia Nicolaes, Pernille Lebon en Lisette Steinhauer. Met de komst van dit nieuwe bestuur heeft er afgelopen jaren een frisse wind van vernieuwing gewaaid. Inmiddels is Starlights uitgegroeid naar een succesvolle vereniging met 45 leden in verschillende leeftijden. Lisette is hoofdtrainster en verantwoordelijk voor de muziek en danspassen. Zij wordt bij de 2 jongste groepen ondersteund door de trainsters Floor Bracher en Vera Muijrers. Het 40-jarig jubileum is niet alleen een mijlpaal, maar ook een moment om terug te kijken op bijvoorbeeld de vele schitterende optredens in de hele regio Zuid-Limburg. Naast alle optredens en trainingen worden er jaarlijks meerdere activiteiten georganiseerd, waaronder het jaarlijkse danskamp en de Family and Friends avond

Galouppe

Het verenigingslokaal is Feestzaal Galouppe in Gulpen. Pierrette en Maurice, de uitbaters, dragen Starlights Gulpen ook een warm hart toe. Hun gastvrijheid en bereidheid om zaal, kleedruimte en opslag beschikbaar te stellen wordt erg gewaardeerd door de vereniging. Terwijl we het 40-jarig jubileum van Starlights Gulpen vieren kijken we ook vooruit naar de toekomst. Wij hopen nog vele jaren te mogen genieten van de optredens en activiteiten en de vereniging bloeiend te houden. Nieuwe leden en nieuwe optredens zijn altijd van harte welkom! Stuur een mail naar starlightsgulpen@hotmail.com of laat een bericht achter op onze facebook site.

- Advertentie -
Vorig artikelHeuvelland Cinema presenteert Amerikaans liefdesverhaal “Past Lives”
Volgend artikelVastenactie parochie Mechelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in