Visit Zuid-Limburg is in opdracht van alle zestien Zuid-Limburgse gemeenten opdrachtgever aan Folkersma Routing en Sign voor de ontwikkeling van een wandelnetwerk op basis van knooppuntnummers in Zuid-Limburg.

Dit netwerk van wandeltrajecten verbonden door nummers (knooppunten) biedt wandelaars de mogelijkheid om zelfstandig een route te plannen. Wandelen via knooppunten is steeds meer gemeengoed in Nederland en het buitenland. In Zuid-Limburg wordt daar nu een compleet netwerk aan toegevoegd. Om een gedegen wandelnetwerk te creëren wat zowel voor de inwoners als voor de toeristen aantrekkelijk is kan lokale kennis niet ontbreken en daarom vraagt de gemeente Gulpen-Wittem om jullie expertise.

Vanuit uw kennis van uw woonplaats, de omgeving of uw bedrijf willen we u vragen mee te kijken naar het concept Knopen-Lopen netwerk. We horen graag van u of we met dit concept optimaal gebruik maken van de wandelmogelijkheden die Zuid-Limburg te bieden heeft.

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u het conceptnetwerk op kaart bekijken en kunt u eventueel uw ideeën aandragen en in gesprek gaan met afgevaardigden van de gemeenten, Visit Zuid-Limburg of de aannemer Folkersma Routing en Sign. Er zal gekeken worden hoe uw aanvullingen matchen, met de ideeën van de opdrachtgever.

Bijeenkomst Heuvelland


De gemeente nodigt u uit voor de inloopbijeenkomst voor het toekomstige Knopen-Lopen netwerk in het Heuvelland (gemeente Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals). Deze inloopbijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 5 juli te Gulpener BrouwLokaal (Rijksweg 19a te Gulpen). Tussen 16:00 en 20:00 uur zijn jullie van harte welkom om ideeën met ons te delen!

Overige Zuid-Limburgse bijeenkomsten


Indien 5 juli niet schikt kunt u eventueel één van de andere inloopbijeenkomsten bezoeken om alsnog uw ideeën in te brengen. Hieronder vindt u een overzicht van de andere inloopbijeenkomsten:

Inloopbijeenkomst Parkstad 

(Gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal)
Datum en tijdstip: dinsdag 27 juni 2023, tussen 16:00 en 20:00 uur
Locatie: Slot Schaesberg, Slot Schaesberg-Laan 100 te Landgraaf

Inloopbijeenkomst gemeenten Valkenburg, Maastricht en Meerssen

Datum en tijdstip: woensdag 28 juni 2023, tussen 16:00 en 20:00 uur
Locatie: Gemeenschapshuis De Stip, Pastoor Dominicus Hexstraat 10 te Meerssen

Inloopbijeenkomst Grensmaasvallei

(Gemeenten Beek, Beekdaelen, Sittard-Geleen en Stein)
Datum en tijdstip: dinsdag 4 juli 2023, tussen 16:00 en 20:00 uur
Locatie: Sportlandgoed de Haamen, De Haamen 1 te Beek

Tijdens bovengenoemde tijdsloten bent u vrij om binnen te lopen en het eerste concept van het Knopen-Lopen netwerk te bewonderen en eventueel uw ideeën in te brengen! Aanmelden is niet nodig.

Graag tot ziens bij de inloopbijeenkomsten!

- Advertentie -
Vorig artikelHybride Warmtepompen worden de norm in 2026
Volgend artikelReist u met Omnibuzz? Maak kennis met MijnOmnibuzz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in