De politie is op zoek naar de dader van een overval op een 82-jarige man in Margraten. Hoewel de overval al op 19 april plaatsvond, zijn recentelijk de beelden vrijgegeven van de overvaller die geld opneemt met de gestolen pinpas. Deze video is verspreid via SpeurMee, een platform dat helpt bij het oplossen van misdrijven.

De overval op de bejaarde man vond plaats in een zorgcomplex in Margraten, terwijl het slachtoffer nietsvermoedend aan het stofzuigen was. Onder bedreiging van twee mannen werd hij gedwongen zijn pinpas met pincode af te geven. Kort daarna werd er een aanzienlijk geldbedrag opgenomen met de gestolen pinpas. De politie heeft nu de beelden vrijgegeven van de persoon die het geldbedrag opnam. Hij draagt een zwarte pet, naar vermoeden van het merk Malelions, en heeft een zilverkleurige zonnebril en een lichtblauw shirt aan, waarschijnlijk van het merk ‘In gold we trust’. Hij bedekt zijn gezicht met een zwarte sjaal en heeft een opvallende tatoeage op zijn linkeronderarm.

Iedereen die meer informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de opsporingstiplijn op het nummer 0800-6070.

- Advertentie -
Vorig artikelStiltegebieden bij Eys en Schweiberg worden afgesloten voor doorgaand verkeer om overlast aan te pakken
Volgend artikelFanfare en drumband Sint Blasius uit Cadier en Keer organiseren een speciaal openluchtconcert om het muziekseizoen af te sluiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in