Puime Wielder laten Carnaval 2021 niet onopgemerkt passeren

Carnavalsvereniging De Puime uit Wijlre wil Carnaval 2021 niet zonder enig feestvertoon en ruchtbaarheid laten passeren. Daarbij hoort de hierna volgende verstrekte informatie: “Zoals bekend, zal carnaval er dit jaar heel anders uitzien dan u gewend bent. Desalniettemin hebben CV De Puime en JCV De Kling Puime niet stil gezeten de afgelopen tijd. Samen hebben zij gekeken naar alternatieven die wel mogelijk zijn. 

Op vrijdag 12 februari zullen wij de winnaar van “Ut Vastelaovendsgezicht van Wielder” verrassen en op een ludieke manier “live” via Facebook laten zien wie dit zal zijn.”

Carnavalsboekje

Vervolgd wordt met: “Op Carnavalszaterdag 13 februari wordt het jaarlijks carnavalsboekje langs de deuren gebracht. Dit jaar zal er niet worden aangebeld. Niet getreurd, u kunt uw donatie alsnog naar ons laten toekomen door de bijgevoegde QR-code te scannen die u in het boekje vindt. Het is wederom een spectaculair boekje geworden, waarin “Ut Vastelaovendsgezicht” te zien is op de cover. Tevens de samengestelde PUIMERIEK TOP 11, ​moppen, kleurplaten, raadsels, diverse foto’s, geweldige verhalen over Vastelaovend van vroeger naar nu, en nog veel meer. Hopelijk zullen wij tijdens het rondbrengen veel versierde huizen tegenkomen​.

Bij deze een oproep aan alle mensen van Wijlre: Versier jullie woning en laat jullie creaties de vrije loop en hang uiteraard de vlag uit​! Laat carnaval 2021 niet zo maar voorbijgaan en doe mee!”

Online Thoes-Carnaval

“Op carnavalszondag 14 februari organiseren we voor de inwoners van Wijlre een ​Online Thoes-Carnaval evenement. Wij zullen hiermee om 11.11 uur starten, Live via Facebook, met een divers aanbod. Gedurende het programma kan iedereen aan een Quiz meedoen, er is ook Kinderbingo en tussendoor een optreden van Danny Pouwels. Het belooft een echte zitting te worden waar alles aan bod komt voor jong en oud. Het programma zal tot 16:11 uur duren. Hou de Facebookpagina in de gaten!

- Advertentie -
Vorig artikelMilitaire oefening in de gemeente Eijsden-Margraten
Volgend artikelDrie activiteiten bij De Öss en De Össkes in Eys

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in