Vrijdag 5 januari vond de grote zitting van CV de Boemelère plaats in Banholt. In een bomvolle zaal traden diverse artiesten op, zoals Dansgroep Banholt met verschillende dansen, Bas van Neer en Conny Bruynaers in de Buut, Spik en Span en Ziesjoem met zang en kolder uit eigen dorp. Nadat afscheid was genomen van Prins Bjorn I kwam na een act van de Raad van Elf de nieuwe prins voor 2024 tevoorschijn. Als 70ste prins werd geproclameerd, prins Roy I. Deze Hoogheid gaat in het dagelijks leven als Roy Tossings door het leven. Hij is 37 jaar jong en werkzaam als structural engineer bij Scheldebouw b.v. in Heerlen.

Geen onbekende

Hij is geen onbekende in het dorp en al helemaal niet bij de carnaval. Al jaren is hij bestuurslid van Stichting Jeugdboemelère en te vinden op de bühne en andere ‘’auw kloete’’. Daarnaast zit hij af en toe in de sportschool of op de fiets en is hij als ongetrouwde nog steeds lid van Jonkheid Banholt!

Op 3 februari zal Prins Roy receptie houden, samen met de nieuwe Jeugdprins(es). Na deze receptie staat de welbekende Ow-Wieverbal weer op het programma met DJ Coen. Maar voordat het zover is zal eerst de nieuwe jeugdprins(es) uitgeroepen worden tijdens de jeugdzitting op zaterdag 13 januari a.s.

- Advertentie -
Vorig artikelErelid weet niet van ophouden… Ria Smeets 1×11 jaar jubilaris bij JCV de Nachdraverkes en CV de Nachdravers
Volgend artikelUitgebreid periodiek 35 van Heemkunde Wielder op de deurmat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in