Twee weken geleden werden via een SpeurMee-video beelden vrijgegeven van vijf jongens die verdacht werden van een straatroof. Inmiddels zijn er twee personen aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Maandagavond 30 augustus werd een 18-jarige jongen op klaarlichte dag slachtoffer van een brutale beroving in Maastricht. Even voor 19:30 uur liep hij nietsvermoedend door de Leliestraat. Daar spreekt iemand uit een groep van vijf personen hem aan en rukt even later de ketting van zijn hals. De anderen lijken ondertussen op de uitkijk te blijven staan. De vijf gaan er vervolgens vandoor in de richting van de Grote Straat in Maastricht.

De beelden van de beroving en de betrokken verdachten werden twee weken terug online gedeeld middels een SpeurMee-video. De tips en informatie die dat opleverden, hebben er mede toe geleid dat er twee personen zijn aangehouden. Een 19-jarige jongen uit België en een 16-jarige jongen uit Syrië. Politie Zuid-Limburg laat weten dat het onderzoek onverminderd doorgaat en meerdere aanhoudingen niet worden uitgesloten.

- Advertentie -
VIAPolitie Zuid-Limburg
Vorig artikelHerdenkingsconcert in de Sint Petruskerk een mooi en gewaardeerd initiatief
Volgend artikelMechelse begraafplaatsen weer tiptop in orde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in