Op 26 en 27 september vindt het IRONMAN Multisport Festival Maastricht – Limburg plaats in de regio. Dit is een internationaal sportspektakel. Op het programma staan triatlons met twee verschillende afstanden: de IRONMAN 4:18:4 op zaterdag met 400 meter zwemmen, 18 kilometer fietsen en vier kilometer hardlopen en de IRONMAN 5i50 op zondag met de olympische afstand van 1,5 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen.

Naast een grandioos sportspektakel voor de deelnemers, brengt het event voor bewoners en ondernemers ook een aantal verkeers- en parkeerbeperkingen met zich mee. Vanzelfsprekend doet de organisatie er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Om de onderdelen goed en veilig te laten verlopen, is het parcours alleen toegankelijk voor deelnemende atleten. Graag zetten wij voor u op een rij wat dit voor alle dagen betekent. Spoedeisende zorg blijft uiteraard voor alle inwoners gegarandeerd. Met de hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over het vrijhouden van nood- en calamiteitenroutes.

Openbaar vervoer

Op zaterdag en zondag zijn er een paar kleine omleidingen voor het openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl of op de website van de vervoerder voor actuele reisinformatie en routes.

Algemene informatie en contact

Meer informatie over oversteekplaatsen, wegafsluitingen, plattegronden, omleidingsroutes en de straten die deel uitmaken van de parcoursen vindt u op www.ironman.nl. Voor vragen tijdens het event kunt u telefonisch contact opnemen met IRONMAN Nederland/Extra Leisure, bereikbaar via nummer 043 351 1808.

- Advertentie -
Vorig artikel“Smallnews” – Iris Schellings aan het woord
Volgend artikelMarion van der Kleij draait de knop om

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in