De gemeente Vaals werkt samen met Vastgoed Ontwikkelings Centrum (VOC) aan plannen voor nieuwbouwwoningen in het gebied Vijlen Zuid-Oost (Pater Gelissenstraat richting Vijlenberg).

In juli 2021 werd in café/restaurant Bergzicht een algemene informatiebijeenkomst gehouden. Inwoners en overige geïnteresseerden kregen een eerste indruk van de schetsontwerpen, zoals ze er op dat moment lagen. De bijeenkomst werd zeer goed bezocht. Veel mensen hebben aangegeven mogelijk interesse te hebben in een nieuwbouwwoning in dit gebied.

Vervolgens zijn de plannen verder uitgewerkt. Het project wordt steeds concreter. Daarom willen gemeente en VOC de inwoners en andere geïnteresseerden wederom uitnodigen voor een informatiebijeenkomst. Op dinsdag 19 april bent u van harte welkom tussen 17.00 uur en 19.00 uur in café/restaurant Bergzicht in Vijlen.

Vervolgens kan de gemeente dan de laatste stand van zaken van het project aangegeven en iets meer zeggen over de planning en impressies geven van de typen woningen.

- Advertentie -
Vorig artikelDe Amstel Gold Race staat weer voor de deur
Volgend artikelPolitie Heuvelland gaat met nieuwe apparatuur geluid van motoren meten, boetes tot 450 euro mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in