Op zaterdag 13 april om 19:00 uur en ook op zondag 14 april om 15:00 uur brengt Fanfare St. Franciscus uit Reijmerstok een uniek muzikaal evenement naar Gemeenschapshuis A gen Ing. Laat u meeslepen door de majestueuze muziek van Groot-Brittannië. Kom en geniet van een unieke muzikale ervaring. De getalenteerde zangeressen Natasja Gubbels en Annelies en Mara Vleugels worden begeleid door de prachtige klanken van de fanfare. Dit alles via de charmante presentatie van Ruud Verhoeven.

Proeve voor smaakpapillen

Dit evenement is niet alleen een traktatie voor de oren, maar ook voor de smaakpapillen. Tijdens dit opgewekte concert bieden we namelijk een overheerlijke High Tea aan en een keuze voor een High Beer of High Wine arrangement na de pauze. Perfect om van te genieten terwijl u wordt meegesleept door de prachtige muziek. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een alcoholvrij of kinderarrangement. De kaarten kosten voor de volwassene € 10,- en voor de kinderen € 5,-. Kaarten zijn tot 5 april te koop bij eetcafé A gen Ing of via secretaris@fanfarereijmerstok.nl.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van een avond vol muziek, smaak en gezelligheid. Koop vandaag nog uw kaartjes en beleef samen met ons de magie van Groot-Brittannië.

- Advertentie -
Vorig artikelNieuws Schutterij St. Joseph Vijlen: Patroonsfeest St. Joep
Volgend artikel2,8 miljoen euro toegekend aan burgerinitiatieven in Zuid-Limburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in